Met gepaste trots openden wij vorige week met een feestelijk openingsontbijt Plek, waar plek is voor iedereen. Om te komen werken, een evenement, vergadering of bijeenkomst te houden of om inspiratie op te doen. Plek is een plek waar verbindingen ontstaan. Tussen mensen, ondernemers, ideeën en concepten.

 

 

 

 

Zelfs de autopech van Petra mocht de goede sfeer niet drukken. De opening is zeer goed bezocht en daar zijn we uiteraard erg blij mee! Zo mochten wij velen uit ons regionale netwerk begroeten, maar ook mede-ondernemers van het Zwitsal-terrein en mensen van degemeente. Wethouder Detlev Cziesso als portefeuillehouder van de ontwikkeling van het Zwitsal-terrein bijvoorbeeld. Onder het genot van een verse jus d’orange en een broodje bekeken onze bezoekers de locatie. En die verbindingen die we juist zo graag willen leggen,

zijn tijdens het ontbijt al volop ontstaan.

 

 

Zoals past binnen de filosofie van het interieur, kregen de vele cadeau gekregen planten hun nieuwe plekje binnen Plek. Veel groen biedt uiteraard veel kleur, maar levert ook een grote bijdrage aan een gezonde werkomgeving. Een werkomgeving die de interesse van diverse aanwezigen gewekt heeft. We merken dat de werkplekken de eerste kennismaking met Plek zijn en hoorden van diverse kanten dat men ernaar uit kijkt om hier te komen werken. De andere faciliteiten willen we zelf nog meer onder de aandacht brengen door het organiseren van eigen evenementen.

 

Plek is vanaf nu open voor iedereen die daar gebruik van wil maken. Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom.