fbpx

Programma 1 juli 2019

Wethouder Jeroen Joon opent de bijeenkomst met een toelichting op wat circulariteit ons oplevert en wat we in Apeldoorn kunnen verwachten. Wat betekent dit voor u als bouwer of ondernemer? Cirkelstad Apeldoorn en CIRCLES gaan tijdens deze bijeenkomst van start om samen met bedrijven, overheden, kennisinstellingen en andere organisaties toe te werken naar een regio zonder afval en zonder uitval. Heijmans tekent als eerste het partnerschap en brengt een circulaire opgave in. De Circulaire Estafette laat zien waar circulair ondernemen in Apeldoorn plaatsvindt en wat het is. Bordex Packaging zal als eerste Apeldoornse ondernemer de estafettestok in ontvangst nemen voor hun circulaire innovatie. Bordex zal onthullen aan wie zij het stokje doorgeven. Bent u dat?

Mini workshop CIRCO Tracks
Geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan? Aansluitend aan het programma kunt u gratis de mini workshop CIRCO Tracks volgen. Krijg inzicht in het circulair (her)ontwerpproces door te doen! Na een korte presentatie over circulair (her)ontwerpen leert u middels vijf stappen anders te kijken naar uw product, dienst of businessmodel. Aan het einde van de workshop bent u in staat om waardeverlies te identificeren en hebt u inzicht gekregen in circulaire ontwerpstrategieën en businessmodellen.

Voor de mini workshop zijn slechts beperkt plekken te vergeven dus meldt u aan, want vol=vol.

“De CIRCO workshops hebben me geholpen bij het creëren van structuur bij het opzetten: van idee naar business model naar de pitch.”

Schüco B.V., Huib Kamps

Programma
08.30 uur inloop
09.00 uur Welkom wethouder Jeroen Joon, Kick off Cirkelstad Apeldoorn, Kick off Circulaire Estafette
10.00 uur Pauze
10.15 uur Mini workshop CIRCO Tracks
11.30 uur Einde

Locatie
Plek Apeldoorn (www.plekapeldoorn.nl)
Zwitsalterrein, Vlijtseweg 128A, Apeldoorn
Parkeren: Ingang Zuid

Voor meer informatie over Cirkelstad: www.cirkelstad.nl 
Voor meer informatie over CIRCLES: www.circles.nu
Om de Circulaire Estafette te volgen: www.ondernemen055.nl

Meld u hieronder aan