Background

Prog
ram
ma

Plek organiseert doorlopend een programma rondom een aantal belangrijke thema’s. Voor 2019 bestaat het programma van Plek uit een aantal inspirerende inhoudelijke bijeenkomsten  en een breder programma dat gaat over persoonlijke ontwikkeling. Op de agenda staan deze verschillende activiteiten per maand genoemd. Wij geloven erin dat juist deze combinatie zorgt voor verbinding, diepgang en creativiteit. En dat is weer nodig om nieuwe ontwikkelingen te laten ontstaan en groeien.

In het inhoudelijke programma werken we vanuit nieuwe ontwikkelingen. En vanuit eigen experimenten, initiatieven of onderzoeken of die van anderen.

Deelname aan programmaonderdelen is soms kosteloos en soms vragen wij een bijdrage van jou als deelnemer. Als lid krijg je korting.

Het programma voor 2019:

‘Persoonlijke ontwikkeling’

Waarin jouw ambities en ontwikkeling centraal staan. Wij ontwikkelen programma’s en sessies die een bijdrage leveren aan persoonlijke groei. Denk daarbij bijvoorbeeld aan familie- of organisatieopstellingen.

‘Nieuwe initiatieven’

Plek is op zoek naar nieuwe ideeën voor haar programma. Dus heb je een tof, bijzonder en/of duurzaam initiatief en wil je dat graag met Plek delen. Neem contact op met Hanneke via de contactpagina!

Programma op de plek

2019

Dagje Plek uitproberen? Je bent welkom!

Gratis

vanaf 8.30