Background

Prog
ram
ma

Plek organiseert doorlopend een programma rondom een aantal belangrijke thema’s. Voor 2018 bestaat het programma van Plek uit een aantal inspirerende inhoudelijke bijeenkomsten  en een breder programma dat gaat over persoonlijke ontwikkeling. Op de agenda staan deze verschillende activiteiten per maand genoemd. Wij geloven erin dat juist deze combinatie zorgt voor verbinding, diepgang en creativiteit. En dat is weer nodig om nieuwe ontwikkelingen te laten ontstaan en groeien.

 

In het inhoudelijke programma werken we vanuit nieuwe ontwikkelingen. En vanuit eigen experimenten, initiatieven of onderzoeken of die van anderen.

 

Deelname aan programmaonderdelen is soms kosteloos en soms vragen wij een bijdrage van jou als deelnemer. Als lid krijg je korting.

Het programma voor 2018:

 

‘Get Circulair Connected’

Tijdens deze bijeenkomsten verkennen we verschillende aspecten van circulariteit met elkaar zoals bijvoorbeeld circulair aanbesteden (gemeente Apeldoorn), de circulaire samenleving (Foenix), circulair bouwen & wonen (Iewan), circulair inrichten en circulair ondernemen (Dock84 & Accoris). Voor 2018 staan er weer nieuwe onderwerpen en sprekers op het programma. Onze ambitie is om een netwerk te vormen waarin we elkaar inspireren en verder helpen bij het ontwikkelen van visies en ideeën op het gebied van circulariteit. Om uiteindelijk ook echt aan de slag te gaan en te bouwen aan een (meer) duurzame wereld.

 

‘Persoonlijke ontwikkeling’

Waarin jouw ambities en ontwikkeling centraal staan. Wij ontwikkelen programma’s en sessies die een bijdrage leveren aan persoonlijke groei. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bijzondere yoga- en mindfullness bijeenkomsten.

Programma op de plek

18/10

Circulair Economy Booster, powered by Get Circular Connected

€0,-

14.00-18.00

2018

Dagje Plek uitproberen? Je bent welkom!

Gratis

vanaf 8.30